Snel en flexibele levering van uw wijnen. Aan u de keuze: laten bezorgen of zelf afhalen?

Bij Pane e Vino bestelt u gemakkelijk en snel uw wijnen. Wij bezorgen uw bestelling waar u wilt en wanneer u dat wilt. Thuis, op het werk of op een afhaallocatie bij u in de buurt en dat 6 dagen per week. Wilt u liever uw pakket bij ons afhalen? Ook dat is mogelijk iedere werkdag van 10.00uur-17:30uur.

Bij Pane e Vino kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw wijnen bestellen via onze website. PostNL levert uw bestelling thuis af. Bent u niet thuis dan levert men bij de buren behalve als u expliciet heeft aangegeven dat dit niet mag. U kunt ook kiezen om uw pakket af te leveren op een afwijkend adres (bijvoorbeeld uw werkadres) of bij een van de duizenden PostNL-punten. PostNL laat een kaartje voor u achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kunt u op track & trace zien waar u het pakket kunt ophalen. Het pakket wordt één week bewaard op het PostNL-punt. Daarna gaat het retour afzender. 

Verzekering bij schade

In alle gevallen geldt bij Pane e Vino dat alle verzendingen zijn verzekerd. Is er schade neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wij doen er alles aan om de levering van wijnen geheel naar uw tevredenheid te verzorgen. Bij breuk of schade laat ons dat dan binnen 24 uur weten door een mail te sturen aan info@paneevino.nl

Uw wijnen zelf afhalen? U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen, ook dat is mogelijk iedere werkdag van 10:00uur -17:30uur. Onze adresgegevens: Coulissen 179 Breda.

Wat zijn de leveringskosten?

In Nederland leveren wij bestellingen boven de €75,00 gratis en onder de €75,00 betaalt u een bijdrage in de verzendkosten van €7,25. In België betaalt u een bijdrage in de verzendkosten van €10,25. Deze voorwaarden gelden alleen voor consumenten bestellingen.

Wat is de levertijd?

Als wij uw bestelling, en betaling, ontvangen op werkdagen vóór 15:00 uur en het is op voorraad dan bieden wij het dezelfde werkdag nog ter verzending aan. In bijna alle gevallen levert PostNL de volgende dag af (dinsdag-zaterdag). Wel moet worden opgemerkt dat dit geen levergarantie is. Wij zijn ook afhankelijk van derde partijen zoals PostNL.

Wijn kopen en veilig betalen

Bij Pane e Vino staan we voor veiligheid, zowel bij het bezoeken als bij het afrekenen van uw bestelling. Alle informatie wordt in een beveiligde omgeving opgeslagen. Dit kunt u herkennen aan uw URL balk met het slotje.