Binnenkort meer info omtrent onze nieuwe gastronomische wijntrips naar Italia

23

mei

Binnenkort meer info omtrent onze nieuwe gastronomische wijntrips naar Italia

Op dit moment zitten we niet stil. Heel veel nieuwe ideeën. We hebben zoveel inspiratie gekregen van onze afgelopen wijnreis Fields of Gold in Toscane. Maak een onvergetelijke wijnreis met Pane e Vino.

4 daagse gastronomische wijnreis “Bubbels & Amarone“.

We bezoeken het oudste wijnhuis AnticaFratta in Franciacorta voor een fantastische rondleiding en tasting van de heerlijkste bubbels, voor de eerste overnachting varen wij u naar het eiland in het Iseomeer alwaar u overnacht in een klein kasteel Castello Oldofredi. De andere dag brengen wij u naar de Valpolicella streek en bezoeken we 3 absolute top wijnhuizen Quintarelli, Romano Dal Forno en Garbole. We overnachten hier tweemaal in het Amarone/Valpolicella gebied in een landelijk en sfeervol hotel Villa de Winckels met heerlijke tuin. Lunchen en dineren doen we op een absoluut top niveau.

 

 

3 daagse wijntrip “Cinque Terre”

Zo lieflijk als het beeld van pastelkleurige huisjes van de Cinque Terre, zo zwaar is het werk van de boeren die op de wijnterrassen aan de kust hun druiven verbouwen. Toch wordt hier al eeuwenlang wijn gemaakt. Nog steeds is er een handjevol producenten dat de traditie in stand houdt. We gaan tijdens deze wijnreis een tweetal wijnmakers bezoeken. De wereldberoemde Cinque Terre bestaan uit de vijf vissersdorpjes Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. In Manarola hebben we een fantastische lunch, wijnproeverij en maakt u uw eigen pesto. We overnachten in een heerlijk hotel en gaan dineren op een wel erg sprookjesachtige plek, Eco del Mare.

 

 

 

AUTHOR

Mathieu Klaassen

All stories by: Mathieu Klaassen