Overzicht van producten van leverancier: Antinori

Antinori is een begrip in de wijnwereld, het is het oudste en waarschijnlijk ook het meest gekende en gewaardeerde wijnhuis in Toscane. Antinori bestaat al liefst 600 jaar en is nog altijd eigendom van de familie. De 26e generatie gepassioneerde wijnmakers wordt nu geleid door Piero Antinori, bijgestaan door zijn drie dochters, Albiera, Allegra en Alessia, een geschiedenis die ongezien is in de wijnwereld.

Momenteel beschikt de familie in bijna alle wijnstreken in Italië wijngaarden en wijnhuizen. Overal waar ze starten, is het met één doel: de beste en lekkerste wijnen maken van die streek. Innovatie en passie zijn de drijfveren voor de familie Antinori.

Wereldwijd mag je éénder welk goed restaurant binnenstappen en je ziet altijd wijnen van Antinori Marchese op de wijnkaart staan. Bijna geen enkel ander wijnhuis kan dit zeggen. Het zijn niet de goedkoopste wijnen, maar gelukkig blijven ze ver onder de prijzen van de tophuizen in Frankrijk. De kwaliteit moet zeker niet onderdoen voor die topwijnhuizen, integendeel.


De naam Antinori is een begrip in de wijnwereld. Er gaat 600 jaar ervaring aan vooraf, maar liefst 26 generaties wijn know how. Zorgvuldig heeft men geïnvesteerd in domeinen en wijngaarden. En gegarandeerd op de beste lokaties. Markies Piero Antinori heeft de algemene leiding en wordt bijgestaan door zijn drie dochters: Albiera, Allegra en Alessia. Grappig die drie A-tjes. We gaan u niet lastig vallen met alle onderscheidingen die men heeft mogen ontvangen in de loop van de jaren, want dan kan deze prijscourant niet meer door de brievenbus. Er zijn twee rode wijnen die op allocatie te verkrijgen zijn en waar men overal ter wereld graag enkele flessen van zou willen bemachtigen en dat zijn Tignanello en Solaia en deze hebben wij bij Pane e Vino ook in ons assortiment.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 24 items
Toont 1 - 12 van de 24 items