Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van bekende en ook wat minder bekende, maar wel zeer goed gewaardeerde en heerlijke wijnen uit Italië. 
Meerdere keren per jaar bezoeken wij de diverse wijnhuizen. 
Met zeer veel plezier, passie en liefde voor Italië en de Italiaanse wijnen proberen wij in het persoonlijk contact een bijzondere band met de diverse wijnhuizen op te bouwen.

Inmiddels zijn we graag geziene gasten bij de diverse wijnhuizen en natuurlijk proberen we dat streek voor streek verder uit te bouwen.
Ook dit jaar gaan we naar de grootste wijnbeurs in Italië de Vinitaly in Verona,
om nieuwe wijnen en wijnhuizen te ontdekken. Toch zullen wij nooit echt groot worden, is ook onze bedoeling niet maar wij gaan wel voor kwaliteit! 
Kwaliteit in onze dienstverlening naar onze klanten en kwaliteit van onze wijnen.
Net zo als we onze leveranciers kennen zo willen we ook onze klanten leren kennen, want we willen voor onze klanten het allerbeste.
Wij zijn erg trots op onze wijnen en staan hier voor de volle 100% achter en natuurlijk hopen we dat u net zo trots bent als u tijdens een diner of gewoon met goede vrienden een heerlijke fles wijn opentrekt en geniet, geniet van het moment, geniet van de wijn. 
Het zien, ruiken en proeven van wijn hoort een feest te zijn.
 
Wij hopen dat wij u dat feest mogen bezorgen! 

WIJ ZIJN PANE E VINO