Vintage Sassicaia 2018 de boeken in als………….

06

jan

Vintage Sassicaia 2018 de boeken in als………….

Bent u ook zo benieuwd wat de nieuwe vintage Sassicaia 2018  teweeg gaat brengen in de wereld van de wijnliefhebbers. Vast staat nu al dat deze vintage niet kan wedijveren met de vintage’s 2015 en 2016, maar dat het een bijzondere vintage gaat worden daar is iedereen het over eens!

Moet deze 50ste verjaardag van de eerste commerciële release van Sassicaia op enigerlei wijze worden gemarkeerd, en zo ja, maakt het dan uit voor de wijn of de fles? De kans en gelegenheid voor vintage 2018 om een ​​speciale editie te worden van de beroemde Sassicaia is er zeker. Kan dit het investeringspotentieel beïnvloeden? Absoluut. Er zijn veel goede voorbeelden van het feit dat de belangstelling voor en de vraag naar jubileumedities en special-edities in het algemeen extra hoog zijn geweest en tegelijkertijd een positief effect hebben gehad op de prijsontwikkeling.

Of Sassicaia 2018 wordt uitgebracht in een of andere vorm van jubileumeditie is pure speculatie, maar toch aannemelijk. Het vertegenwoordigt echter een enorm potentieel voordeel. Zelfs als vintage 2018 “slechts” een normale editie is zoals de vorige, is het nog steeds een van de meest gewilde Super Tuscans. Ik zeg dan ook, mocht u een fles Sassicaia vintage 2018 kunnen kopen (of beter nog een kistje) aarzel dan niet te lang. Deze mag zeker niet in uw wijnkelder ontbreken!

Salute.

AUTHOR

Mathieu Klaassen

All stories by: Mathieu Klaassen