Tenute Girolamo

Tenute Girolamo ligt in het hart van de Itria vallei, bewijs van de grote liefde van één familie voor het land. De eerste wijnstokken zijn aangeplant in ongeveer 2001 en het werk werd voltooid in 2006. De toewijding en grenzeloze energie, van de familie Girolamo gaat zich nu onthullen. 50 hectare wijngaard beplant met de mooiste inheemse Pugliese druiven, evenals de beroemde druiven van over de hele wereld. In de Itria vallei worden de wijnen omarmt met de barokke kunst en de weelderige vormen van de beroemde “Trulli”.

Deze prachtige en beroemde vallei in het hart van Murgia is een van de mooiste plekken in Puglia en is uitgegroeid tot een centrum van kunst, cultuur en traditie.
De karakteristieke kalksteen functies met hun ongebruikelijke vormen zijn paradijzen voor kunst en traditie.

De Tenute Girolamo ligt diep in deze prachtige omgeving, met name in Martina Franca de barokke bakermat van Murgia en van een ongerept landschap. Wij combineren onderzoek in moderne benaderingen met traditionele methoden in alle onze keuzes en selecties. Op deze manier is men  in staat om  elegante wijnen, gewilde en gewaardeerde wijnen te maken.In elke fles, druppel voor druppel,  zal de wijn worden gewaardeerd dankzij de onvermoeibare toewijding van de familie van Girolamo.

Producten van dit wijnhuis