Wijnreis “Fields of Gold”

29

mei

Wijnreis “Fields of Gold”

Wijnreis “Fields Of Gold”

Geheel verzorgde en onvergetelijke 3-daagse reis naar Toscane en een unieke kans om een exclusief bezoek te brengen aan het landgoed van Sting!

Sluit uw ogen en denk aan Toscane. De beelden die voorbijtrekken zijn ongetwijfeld de oneindige vergezichten, de vele cipressen, de eeuwenoude dorpjes op glooiende heuvels in een goudgele gloed, maar ook de uitgestrekte wijnvelden die een onmisbare samenhang tussen dit alles vormen.

Ga samen met Pane e Vino op 30 september 2024 op reis naar Firenze en geniet van al het moois en lekkers wat deze stad te bieden heeft.

Programma: dag 1

Aankomst hotel in of vlakbij Firenze

We starten deze 3-daagse wijnreis rond 14:00 uur in hotel in Firenze. U dient hier op eigen gelegenheid naar toe te reizen.
(vliegen kan eenvoudig en goedkoop van Eindhoven naar Pisa. Hierna is het ongeveer 1,5 uur autorijden) Na uw relaxte check-in wordt u op het terras verwacht voor een welkomstdrankje en antipasti.

Hierna volgt een rondleiding door Firenze.

Vanaf 20:00 uur wordt u in een uitstekend restaurant uitgenodigd voor een Toscaans diner (hierbij is wijn, water, koffie en digestief inbegrepen).

Dag 2 (1 oktober)

page2image5360

Tenuta Il Palagio

Na een heerlijk ontbijt brengt een taxi ons naar Tenuta Il Palagio, het schitterende landgoed van Sting en Trudie Styler.
Normaal blijft dit landgoed gesloten voor publiek, maar dankzij onze goede relatie met Sting en Trudie gaan voor ons de poorten open voor een zeer exclusieve rondleiding.

page3image3064

Er wordt een proeverij verzorgd waarbij u de wijnen van het domein van Sting en Trudie proeft. Na de rondleiding gaan we naar de farmshop en genieten daar van een heerlijk lunchbuffet.
Na de lunch brengt een taxi ons weer terug naar het hotel in Firenze.

Vanaf 20:00 uur wordt u in een uitstekend restaurant uitgenodigd voor een Toscaans diner (hierbij is wijn, water, koffie en digestief inbegrepen).

Dag 3 (2 oktober)
Na het ontbijt checken we tussen 10:00 en 11:00 uur uit.

 

AUTHOR

Mathieu Klaassen

All stories by: Mathieu Klaassen