Levering

Als wij uw bestelling, en betaling, ontvangen op werkdagen vóór 15:00 uur en het is op voorraad dan bieden wij het dezelfde werkdag nog ter verzending aan. In bijna alle gevallen levert PostNL de volgende dag af (dinsdag-zaterdag). Wel moet worden opgemerkt dat dit geen levergarantie is. Wij zijn ook afhankelijk van derde partijen zoals PostNL. In Nederland leveren wij bestellingen boven de €75,00 gratis en onder de €75,00 betaalt u een bijdrage in de verzendkosten van €7,25. In België betaalt u een bijdrage in de verzendkosten van €10,25. Deze voorwaarden gelden alleen voor consumenten bestellingen.

Uw wijnen zelf afhalen? U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen, ook dat is mogelijk iedere werkdag van 10:00uur -17:00uur. Onze adresgegevens: Adriaan Oomenstraat 43 Teteringen.

Bezorgen

Bij Pane e Vino bestelt u gemakkelijk en snel uw wijnen. Wij bezorgen uw bestelling waar u wilt en wanneer u dat wilt. Thuis, op het werk of op een afhaallocatie bij u in de buurt en dat 6 dagen per week. Wilt u liever uw pakket bij ons afhalen? Ook dat is mogelijk iedere werkdag van 10.00uur-17:30uur.

Bij Pane e Vino kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw wijnen bestellen via onze website. PostNL levert uw bestelling thuis af. Bent u niet thuis dan levert men bij de buren behalve als u expliciet heeft aangegeven dat dit niet mag. U kunt ook kiezen om uw pakket af te leveren op een afwijkend adres (bijvoorbeeld uw werkadres) of bij een van de duizenden PostNL-punten. PostNL laat een kaartje voor u achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kunt u op track & trace zien waar u het pakket kunt ophalen. Het pakket wordt één week bewaard op het PostNL-punt. Daarna gaat het retour afzender.