Wijnreizen

Diverse malen per jaar organiseert Pane e Vino diverse wijnreizen naar Italie.

Op dit moment zijn wij in de afrondende fase van alle voorbereidingen voor de wijnreis “Fields of gold” van maandag 10 mei t/m woensdag 12 mei 2021. Hieronder is het programma vermeld:

Maandag 10 mei

13:30 uur: ontvangst hotel Villa La Palagina in Figline Valdarno. U kunt inchecken en uw spullen op de kamer zetten, er staat een heerlijke fles message in a bottle op uw kamer.

14:00 uur: welkomstdrankje met antipasti

15:30 uur: wijnproeverij U proeft 8 verschillende Italiaanse wijnen. Deze proeverij wordt verzorgd door Pane e Vino

20:00 uur: 3-gangen diner met wijn, water en koffie.

Dinsdag 11 mei

Na een heerlijk ontbijt lopen we naar de farmshop van Sting en Trudie (ongeveer 25 minuten) van het landgoed Il Palagio.

10:30 uur: vertrek vanuit hotel Villa la Palagina.

11:00 uur: wijntour Paolo Rossi, de estate manager van Il Palagio, heet ons welkom. Hij verzorgt de proeverij van de wijnen van het domein van Sting en Trudie. We lopen door het wijndomein, bezoeken de wijnkelder en krijgen uitleg over het landgoed. Na deze tour gaan we terug naar de farmshop en genieten daar met elkaar van een lunchbuffet. Rond 15:00 uur loopt de lunch ten einde en kunt u in de farmshop allerlei leuke artikelen kopen (wijn, olijfolie, honing, schaaltjes enz.) Op uw aankopen krijgt u 10% korting. Hierna lopen we terug naar hotel Villa La Palagina.

20:00 uur: 3-gangen diner met wijn, water en koffie.

Woensdag 12 mei

Na een heerlijk ontbijt is het tijd om afscheid te nemen.

Praktische informatie

  • Heeft u dieetwensen, bent u allergisch voor bepaalde producten of bent u vegetarisch? Laat dit even weten.
  • De kosten van de wijnreis (zoals hierboven vermeld) zijn € 550,00 per persoon.

 Het bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer van Pane e Vino onder vermelding van “Wijnreis mei 2021 Fields of gold”. rek.nr. NL 58 RABO 0170 0926 82.

  • Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten.
  • Minimaal 10 personen en maximaal 14 personen.
  • U dient zelf uw reis naar het hotel te verzorgen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over onze Italiaanse wijnreizen ? Bel dan 06-22153962 of stuur een mail aan info@paneevino.nl en informeer naar de mogelijkheden.