Pane e Vino

Pane e Vino is gespecialiseerd in Italiaanse kwaliteitswijnen. Die verkopen wij per fles, uit een assortiment van honderden verschillende wijnen. Wij hebben bij de start van ons bedrijf onze focus helemaal gericht op Italiaanse wijnen. Uiteraard tegen uiterst scherpe prijzen. Ons assortiment bevat louter kwaliteitswijnen in letterlijk iedere prijsklasse.

Pane e Vino is in 2011 opgericht door Italië-specialist, wijnliefhebber en wijnkenner Mathieu Klaassen. Zijn missie is: heerlijke, eerlijke, bekende en minder bekende Italiaanse topwijnen leveren tegen een aantrekkelijke prijs!

Die aantrekkelijke prijs kunnen wij u aanbieden, omdat Pane e Vino veelal rechtstreeks van de top van de Italiaanse wijnhuizen importeert. Mede door deze rechtstreekse import vindt u bij Pane e Vino wijnen voor ieder budget, waarbij een goede kwaliteit uiteraard steeds voorop staat. Honderden klanten gingen u reeds voor. Wij leveren overigens ook aan restaurants, wijnbars en wijnwinkels.

Wist u trouwens dat u bij Pane e Vino, in tegenstelling tot andere (online) wijnwinkels, als privéklant ook wijn per fles kunt kopen? Dat maakt een proeverij thuis extra aantrekkelijk! U bent altijd verzekerd van een snelle, flexibele en adequate levering.

Bestellen gaat eenvoudig online of per telefoon. En bestelt u op een werkdag voor 15:00 uur, dan heeft u uw wijn meestal de volgende dag al in huis.

Het mag duidelijk zijn dat wij van Pane e Vino super trots zijn op onze wijnen. Dat trotse gevoel brengen we graag aan u en uw gezelschap over als u onze wijn thuis proeft en ervaart. Trek gerust zo’n heerlijke fles wijn van ons open en geniet er van, van het moment en van elkaar. Het zien, ruiken en proeven van wijn behoort namelijk één groot feest te zijn. Dat feest brengen we dan ook graag en met veel plezier bij u thuis. Daar proosten we op!