De kwaliteitsgarantie van Pane e Vino

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Pane e Vino levert u uitsluitend kwalitatief hoogwaardige wijnen. Wijn is echter gemaakt van levende druiven. In uitzonderlijke gevallen kan het daardoor voorkomen dat de wijn niet aan de veronderstelde kwaliteit voldoet. Bij reclamaties verzoeken wij u contact op te nemen met ons. Samen komen we tot een passende oplossing. Wij staan in voor de kwaliteit van onze producten.
In welke gevallen vervangen wij géén slechte flessen in het kader van onze kwaliteitsgarantie?

  1. Wijnen die slecht zijn geworden door té lange bewaring (bijvoorbeeld frisse witte wijn die 2 jaar of ouder is).
  2. Wijnen die geoxideerd zijn door uitdroging (dat gebeurt als flessen rechtop worden bewaard op een té droge en té warme bergplaats).
  3. Wijnen die niet bij Paneevino.nl zijn aangekocht.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@paneevino.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”